Vitorlás outdoor tréning

Exkluzív helyszín csapatépítésre, képzésre? Mit szólna a Balaton közepéhez?

  • Unja már a szürke épületek falain belül szervezett tréningeket? Komfortzónán kívüli helyzetben képezné csapatát?

Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra!

Ez az űrlap cégeknek készült, ha álláskeresőként regisztrálna, azt kérjük itt tegye meg.

válassz
Melyik megyéből ír nekünk? *

Maradandó élmény: Képzéseinket outdoor helyszínen is meg tudjuk valósítani, tréning cégünk székhelyén, a festői Balatonlellén, ahol cégcsoportunk verseny vitorlása is kiköt.

Izgalmas és motiváló környezetben fejlesztheti csapatát vagy munkatársait / vezetőtársait. Balatonlellén található központunk minden igényt kielégít, és lehetőséget biztosít egyedi programokra is.

Miért a Viapan?

  • Zsinórban harmadszor lett a Viapan csapata a magyar bajnok a Bavaria 32 Osztályban. Az idei év extra különlegessége, hogy 11 futamból 10-szer szakítottuk át elsőként a célszalagot, ezzel pedig összesítésben óriási fölénnyel nyertük a bajnokságot!
  • A többi idei ranglistaversenyen is taroltunk (6 versenyből 5 győzelem): a Rudi Trans 4kezes vitorlásverseny vagy a Fehér Szalag események diadala mellett az idén 55. Mihálkovics Kupa eredményünkre lehetünk kiváltképp büszkék: 166 nevezett hajó közül a Viapan nem csak a saját hajó osztályában nyert, de még Yardstik Korrigált Abszolút Első is lett a két versenynap összesített eredménye alapján! A Zsolnay vándorkupa egy éven át tehát a Viapané!

Versenyélmény a nyerő pozícióból!

Felsővezetőknek exkluzív versenyélményt tudunk biztosítani egy-egy vitorlásverseny során közvetlenül a hajón.

Milyen egy Vitorlásverseny nézőként a vitorlásról? – Próbálja ki testközelből! Tapasztalja meg a természet erejének és a koordinálásnak egy másik vetületét. Vezetés-szervezés a vitorlás fedélzetén képekben:

A fedélzeten.

Nálunk a vándorkupa!

Mihálkovics Kupa

Ezüst Szalag

Tovább élvezné a Balaton festői környezetét?

  • A Viapan saját vitorlásainak használatával akár szállással is kombinálható a képzési paletta. Szállással egybekötött több napos képzéseket is vállalunk és bonyolítunk le a balatonlellei BL YachtClubban. Mindez egyedülálló élményt és közösségépítést tesz lehetővé, amelyre még hosszú ideig emlékezni fognak a résztvevők.
  • A szállás egy vízparti villaparkban, felszerelt konyhával rendelkező apartmanban található. Befogadó képessége limitált, ezért kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal a részletekért a lenti űrlap kitöltésével.  A Yacht Club saját úszómedencével és balatoni stranddal rendelkezik. Továbbá a Klub területén étterem és medencebár is található.

Képzési palettánk:

Vezetői tréning

Stabil belső utánpótlásért fejlessze kiemelkedő vezetőit a Balaton nyugalmában és lenyűgöző környezetében. Generációváltás, csoportvezetői hatékonyságnövelés vagy felsővezetői stratégiai gondolkodás? Bármilyen vezetői kihívásra alkalmazható! 

Önismereti tréning

Ismerje meg önmagát és a csapattagokat jobban, hogy hatékonyabban működhessenek együtt. Az önismereti tréning tudatosabbá teszi a résztvevőjét, és ezáltal közelebb kerül ahhoz az állapothoz, amikor saját maga képes irányítani élete dolgait. Vegye kézbe Ön is élete irányítását!

Értékesítési tréning

Növelje sales csapatának eredményeit és fejlessze értékesítőit a Balaton gyönyörű környezetében. A tárgyalástechnika mellett olyan értékesítési technikákat tartalmaz képzésünk, melyen a résztvevők elsajátítják az online értékesítés módszertanát, megtanulják magabiztosan kezelni az online sales folyamatokat, valamint cég specifikusan képessé válnak az üzletkötéshez szükséges eszköztár alkalmazására.

Személyes hatékonyság tréning

Tanulja meg, és adja tovább hogyan válhat Ön és munkatársai még hatékonyabbá a mindennapi munkában. A középvezetők hatékonyságának növeléséhez, a munkafolyamatok optimalizálásához és a vállalati eredményesség javításához vezet a személyes hatékonyság fejlesztése.

Kommunikációs és készségfejlesztés tréning

Tanuljanak meg hatékonyan kommunikálni és fejleszteni a szükséges készségeket a sikeres együttműködéshez. Csapatvezetőknek és felsővezetőknek összeállított, a vállalat sajátosságaira szabott egyedi csomagokkal és gyakorlatokkal készülünk. Hogy ne okozzon problémát az asszertív kommunikáció. Magabiztosan minden helyzetben!

Engedélyszámok:

Nyilvántartási szám

B/2020/001994

Engedélyszám

E/2021/000036

Engedélyezési szám

E-000742/2014