Szolgáltatások

Kisgyermekkel otthon lévők szövetkezete

  • Új lehetőség a kisgyermekes munkaerő megtartására, szövetkezeti, atipikus foglalkoztatására.
  • Account manager kollégáink személyesen vagy telefonon konzultálnak Önnel cége HR kihívásairól, hogy később cégméretre és iparágra szabott megoldást szállíthassunk. Mit kínál a kisgyermekkel otthon lévők szövetkezete?

Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra!

válassz
Melyik megyéből ír nekünk? *
kisgyermekkel otthon lévők szövetkezete

Miért éri meg a kisgyermekesek foglalkoztatása? 

  • nincsenek munkáltatói adóterhek
  • a szövetkezeti tagok jövedelmét csak SZJA fizetési kötelezettség terheli
  • költségként elszámolható szolgáltatás
  • a szövetkezetek felelőssége a jogszabályi környezet betartása

A kisgyermekkel otthon lévők szövetkezete nyújtotta előnyök

Point icon

Szakértők vagyunk

A piacon évtizedek óta jelen levő HR-szolgáltató szaktudásával rendelkezünk. Piacvezető, országos hálózat a miénk. Konferenciákon veszünk részt követjük a jogszabályi változásokat.

Point icon

Kényelmes

Projektvezetőink állandóan elérhetők. Mi végezzük a toborzást, adminisztrációt, bérszámfejtést, keretek között tartjuk a foglalkoztatást.

Point icon

Biztonságos

Teljesítési csoport koncepció- kiesés esetén helyettesítjük a munkaerőt. A mi felelősségünk a tagjaink bejelentése, üzemorvosi vizsgálat elkészítése, stb.

Point icon

Kiszámítható

A szövetkezeti állomány nem növeli a cége statisztikai létszámát, a szabadság, betegszabadság nem jelent többletkiadást. Az elszámolásunk alapja a teljesített órák száma.

A szövetkezeti foglalkoztatás előnyei

Szolgáltatásunk fő elemei a kényelem és a biztonság. Levesszük a munkaerő-szervezési és adminisztrációs feladatokból adódó terhet az Önök válláról.

A szolgáltatásunk folyamata

Felmérjük az Önök munkaerő-igényét, és megtaláljuk a megfelelő segítséget. Országos hálózatunk és képzett projektvezetőink garantálják a szolgáltatásunk minőségét.

Kisgyermekkel otthon maradók szövetkezetéről általában

2021. július 1-vel azért jött létre, hogy a kisgyermekes szülők számára megkönnyítse a munkába való visszatérést, egyszerű, az iskolaszövetkezetekhez hasonló módon.

Változó igények

Önöknek igazodniuk kell a változó munkaerőigényhez. Hagyományos foglalkoztatási formákkal ez nagyon költséges.

Szezonalitás

A szövetkezeti tagok nem csak hosszabb távra, de akár szezonális vagy eseti feladatokra is alkalmazhatók. 

Kisgyermekesek foglalkoztatása a Viapan segítségével

A kisgyermekkel otthon lévők szövetkezete azért jött létre, hogy kedvező és biztonságos feltételeket biztosítson a gyermekgondozási díjban vagy gyermekgondozást segítő ellátásban részesülő gyermekével otthon maradó személyek alkalmazásához. Ingadozó létszámigény, egy-egy, időlegesen kieső dolgozó vagy szezonális feladatok esetén az egyik legjobb megoldás a kisgyermekkel otthon lévők bevonása, hiszen a tagok rugalmas keretek között képesek munkát vállalni! Így pedig a kisgyermekes helyzetének előmozdítása érdekében is tesz cégével.

családosok, kisgyermekesek foglalkoztatása