Szolgáltatások

Pályázatírás sikerdíjas konstrukcióban

  • Profi pályázati folyamat A-tól Z-ig. Mindent mi intézünk: az álmoktól a pályázat benyújtásán át a záró fenntartási jelentésig
  • Account manager kollégáink személyesen vagy telefonon konzultálnak Önnel cége kihívásairól, hogy később cégméretre és iparágra szabott megoldást szállíthassunk

Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra!

Ez az űrlap cégeknek készült, ha álláskeresőként regisztrálna, azt kérjük itt tegye meg.

válassz
Melyik megyéből ír nekünk? *

Pályázatírás a vállalkozások növekedéséért

A Viapan Klaszter tagja, a Partner Consulting Agency Kft. munkatársai többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a projekttanácsadás, menedzsment területen.  Megtaláljuk az Önöknek megfelelő pályázatot, és a teljes folyamatot lebonyolítjuk.

Pályázatírás

Sikerre visszük cége pályázatait

Point icon

Projektmenedzsment

Szakembereinkre támaszkodhat

Point icon

Call Center

Szervezze ki profiknak!

Point icon

Aktuális pályázatok vállalkozásoknak

Teljes körű pályázatírás

Megtaláljuk Önöknek azt a pályázatot, amivel fejlesztéseik, beruházásaik lendületet kapnak. Jelen vagyunk a pályázat összeállításától, benyújtásától egészen a záró fenntartási jelentés elfogadásáig. A teljes pályázati időszak alatt biztosítjuk a projektmenedzsment szakértői hátteret, és komplex módon kezeljük az Önök igényeit.

Teljes körű pályázatírás

Több száz sikeres pályázat

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfélkörünk évről évre növekszik. Saját sikeres pályázataink indítottak minket arra, hogy Partnereinket is segítsük.

400+

Sikerre vitt pályázat

1.5 Mrd Ft+

Értékű elnyert támogatás

7000+

Hívás call centerünkben havonta

4

Országban vagyunk jelen

Az Önök pályázati sikere a fejlődésünk célja

Munkánk során kivételes figyelmet szentelünk a professzionális minőségi színvonalnak, megbízóink igényeinek. Az Önök elvárásainak maximálisan eleget kívánunk tenni. Ennek érdekében folyamatosan képezzük kollegáinkat, tökéletesítjük működésünket.

 

35 év tapasztalattal rendelkező cégcsoport tagjaként sosem állunk meg, mert a célunk az Önök sikere.

Szakértőink

Pályázatíró szakértő

Gyócsi-Tobak Éva

Ügyvezető, pályázati vezető

Pályázatíró szakértő

Tömösváry-Tóth Edit

Pályázatíró és projektmenedzser

Call center vezető

Kurucz Tamás

Call center vezető

Pályázatírás Viapan módon

Point icon

Vállalkozásunk munkatársai többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek projekttanácsadás, menedzsment területen, melynek segítségével testreszabott, gyakorlati megoldásokat nyújtunk ügyfeleink problémáira, igényeire.

Point icon

Ügyfeleink számára proaktív módon megtaláljuk és figyelmükbe ajánljuk a számukra leginkább megfelelő pályázatokat. A pályázati folyamat egészét teljes körűen kezeljük, végig vezetjük a pályázat összeállításától, benyújtásától egészen a záró fenntartási jelentés benyújtásáig, elfogadásáig.

Point icon

A teljes pályázati időszak alatt biztosítjuk a szükséges szakértői hátteret és nagyon fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást. Célunk a vállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak minél magasabb szintű támogatása, a megfelelő pénzügyi források megtalálása és bevezetése.

Point icon

Az elmúlt 6 évben több ezer telefonhívást bonyolítottunk le, több száz elnyert pályázat; több mint másfél milliárd forint értékben elnyert támogatás teljeskörű menedzselését végeztük. Ügyfélkörünk és foglalkoztatottaink száma árbevételünkkel párhuzamosan évről évre folyamatosan növekszik.