Szolgáltatások

Pályázatírás sikerdíjas konstrukcióban

  • Profi pályázati folyamat A-tól Z-ig. Mindent mi intézünk: az álmoktól a pályázat benyújtásán át a záró fenntartási jelentésig
  • Account manager kollégáink személyesen vagy telefonon konzultálnak Önnel cége kihívásairól, hogy később cégméretre és iparágra szabott megoldást szállíthassunk

Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra!

Pályázatírás a vállalkozások növekedéséért

A Viapan Klaszter tagja, a Partner Consulting Agency Kft. munkatársai többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a projekttanácsadás, menedzsment területen.  Megtaláljuk az Önöknek megfelelő pályázatot, és a teljes folyamatot lebonyolítjuk.

Pályázatírás

Sikerre visszük cége pályázatait

Point icon

Projektmenedzsment

Szakembereinkre támaszkodhat

Point icon

Call Center

Szervezze ki profiknak!

Point icon

Teljes körű pályázatírás

Megtaláljuk Önöknek azt a pályázatot, amivel fejlesztéseik, beruházásaik lendületet kapnak. Jelen vagyunk a pályázat összeállításától, benyújtásától egészen a záró fenntartási jelentés elfogadásáig. A teljes pályázati időszak alatt biztosítjuk a projektmenedzsment szakértői hátteret, és komplex módon kezeljük az Önök igényeit.

400+

Sikerre vitt pályázat

1.5 Mrd Ft+

Értékű elnyert támogatás

7000+

Hívás call centerünkben havonta

4

Országban vagyunk jelen

Pályázatírás Viapan módon

Point icon

Vállalkozásunk munkatársai többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek projekttanácsadás, menedzsment területen, melynek segítségével testreszabott, gyakorlati megoldásokat nyújtunk ügyfeleink problémáira, igényeire.

Point icon

Ügyfeleink számára proaktív módon megtaláljuk és figyelmükbe ajánljuk a számukra leginkább megfelelő pályázatokat. A pályázati folyamat egészét teljes körűen kezeljük, végig vezetjük a pályázat összeállításától, benyújtásától egészen a záró fenntartási jelentés benyújtásáig, elfogadásáig.

Point icon

A teljes pályázati időszak alatt biztosítjuk a szükséges szakértői hátteret és nagyon fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást. Célunk a vállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak minél magasabb szintű támogatása, a megfelelő pénzügyi források megtalálása és bevezetése.

Point icon

Az elmúlt 6 évben több ezer telefonhívást bonyolítottunk le, több száz elnyert pályázat; több mint másfél milliárd forint értékben elnyert támogatás teljeskörű menedzselését végeztük. Ügyfélkörünk és foglalkoztatottaink száma árbevételünkkel párhuzamosan évről évre folyamatosan növekszik.