Vezetési tanácsadás

Vezetési tanácsadás

 • Cégcsoportunk menedzsment cége, a Via Pannonia Kft. az ország negyedik legsikeresebb tanácsadója a legfrissebb BBJ - Budapest Business Journal felmérés szerint!
 • Támogatjuk partnereinket, hogy felkészültek legyenek! Magas szintű stratégiai tanácsadás révén dinamikus megoldásokat szállítunk, ezáltal nem jelentenek gondot cégének a gyorsan változó körülmények. Vállalatirányítási rendszerekkel és optimalizált folyamatokkal vezetjük céljai felé szervezetét.
 • Vezetési tanácsadásunk innovatív módszerekkel támogatja partnereinket a hatékony és fenntartható üzleti növekedésben. Személyre szabott stratégiák kialakításával segítünk optimalizálni a vállalati folyamatokat és erőforrásokat. Tapasztalt szakértőink révén hozzájárulunk partnereink versenyképességének javításához és hosszú távú sikereik biztosításához.

Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra!

Ez az űrlap cégeknek készült, ha álláskeresőként regisztrálna, azt kérjük itt tegye meg.

válassz
Melyik megyéből ír nekünk? *

Ha vezetési tanácsadás, akkor Viapan!

2003-ban alakult menedzsment és szolgáltató vállalkozásunk, hogy segítse a hazai cégeket tanácsadási, projektirányítási és szervezetfejlesztési nehézségeik megoldásában. 

Az elmúlt 20 évben tevékenységünket sikerült kiterjeszteni Magyarország mellett további négy országra.

A 2008-as évtől nem csak tanácsadással, információkkal segítjük partnereinket, hanem fővállalkozóként szervezési és finanszírozási keretet biztosítva, megbízói is lettünk az általunk menedzselt cégek némelyikének. 

Növekvő igény a komplexebb outsourcing szolgáltatásra. Szaktudásunk és kiterjedt humán szolgáltatói kapcsolataink révén ideális partner ezen feladatokra. Műanyagipari valamint elektronikai termékek gyártási és összeszerelési tevékenységeiben szereztünk komoly tapasztalatot.

2017-től közel tíz humán erőforrás szolgáltató cég napi munkáját segítjük szolgáltatásainkkal a fővárosban és az ország 9 megyéjében.

2023-ban Magyarország legnagyobb vezetési tanácsadó cégei közé kerültünk be. A Budapest Business Journal legfrissebb iparági listáján a negyedik helyet foglaljuk el (2022-es adatok alapján). 

A fejlődés útjára lépne a Viapannal? Van is egy kigondolt üzleti terve, de nem tudja hogyan tovább? Esetleg több éve jól menő vállalkozása került mélypontra, újfajta gonddal szembesült, és kilátástalannak tűnik helyzete? Tudjon meg többet az általános üzletviteli tanácsadásról, és jelentkezzen ingyenes konzultációra! Kérjen cégre szabott ajánlatot munkatársainktól a fenti űrlap kitöltésével!

Menedzsment szolgáltatások

76 tanácsadónk a rajtvonalon áll!

Szolgáltatásunk hatékonyságát és létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az általunk menedzselt vállalkozások növekedési, eredményességi mutatói messze meghaladják az inflációt, illetve az átlagos gazdasági növekedési ütemet, sőt a saját szektoruk átlagos mutatóit is. Van olyan partnerünk, aki 17 éves stabil működés után, együttműködésünknek köszönhetően pár év alatt megsokszorozta a forgalmát.

A menedzsment tanácsadás lépései:

 • cél pontosítása
 • megoldás lehetséges módozatainak megkeresés, kidolgozása majd kiválasztása
 • gyakorlatba ültetés, működésbe állítás
 • folyamatos monitoring: elemzés, kiértékelés.

Csak együttműködve lesz eredmény!

Tanácsadó kollégáink moderátori, kapcsolatteremtő, kommunikációs képességei segítségével a tudás átadását, majd annak gyakorlati alkalmazását viszik tovább az adott cég szervezeti működésébe.

Számíthat ránk: 

Vállalati stratégia

Partnercégeink konkrét projektjei során a felmerülő problémák megoldására tesznek javaslatot tanácsadóink. Például adott projektnél miért nagy a kölcsönzött létszám fluktuációja, vagy hogyan érjük el leghatékonyabban a munkára jelentkezőket, hogyan válasszuk ki a megfelelő munkaerőt pl. teszteltetés, kompetenciák felmérése stb.

Szervezetfejlesztés

Tanácsadóink közreműködnek partnereink szervezetfejlesztésében, munkavállalóik stressz kezelésében, toborzási technikák fejlesztésében, hatékonyság növelésében, dolgozók kompetencia felmérésében, outplacement tanácsadásban stb.

Piackutatás

Megadott témában, tanácsadóink segítségével begyűjtjük az információkat, adatokat, majd azokból, elemzéseket készítünk mint például: gazdasági elemzés, munkaügyi elemzés, marketing, PR elemzés, stratégia elemzése, minőségirányítás elemzése, ügyfélkezelés és reklamáció elemzése, adminisztrációs elemzés, konkurencia elemzés.

Vezetői menedzsment

Tanácsadóink részt vesznek partnercégeink vezetői értekezletein, ahol külső tanácsadóként segítik a felsővezetés munkáját javaslataikkal, tanácsaikkal.

Stratégiai és üzletviteli tanácsadás

Palettánk részét képezi a stratégiai és üzletviteli tanácsadás, amely segít vállalkozásának a sikeres növekedés és fejlődés elérésében. Tapasztalt szakembereinkkel közösen olyan stratégiákat dolgozunk ki, amelyek a cég erősségeire és a piaci lehetőségeire épülnek. Az üzleti tervek kidolgozása során részletesen elemezzük:

 • a piacon jelen lévő versenyhelyzetet,
 • a célcsoportok specifikációit és
 • a pénzügyi előrejelzéseket, hogy stabil és fenntartható tervet alakítsunk ki.

Célunk az, hogy ügyfeleinkkel közösen olyan stratégiákat és megoldásokat hozzunk létre, amelyek segítik őket a hosszú távú siker elérésében és a dinamikus üzleti környezetben való versenyben.

HR tanácsadás, Outsourcing

Az outsourcing alatt átvilágítjuk szervezete tevékenységi körét, majd a profiljához nem illeszkedő, vagy túlságosan költséges tevékenysége(ke)t, és gyakran az ezt végző munkaerőt és eszközeit, egy külső céghez helyezzük ki.

Teljes körű és rugalmas kiszervezési megoldásokat kínálunk partnereinknek!

Néhány lehetséges terület az együttműködésre:

a főtevékenységet kiszolgáló, ahhoz szorosan nem kapcsolódó tevékenységek kiszervezése;

Point icon

időszakos, szezonális felfutású tevékenységek kiszervezése;

Point icon

nem egyenletes terheltségű tevékenységek kiszervezése.

Point icon

További támogatást nyújtunk a munkavállalók fejlesztésében és motiválásában is. Segítünk HR rendszerek kidolgozásában, amelyek hatékonyan nyomon követik a teljesítményt, és lehetővé teszik a személyre szabott fejlesztési tervek kialakítását. Emellett tanácsadóink segítenek a teljesítményértékelési folyamatok optimalizálásában és a jutalmazási rendszerek kidolgozásában is. Válassza HR tanácsadás szolgáltatásunkat!

Pénzügyi tanácsadás

A folyamatok optimalizálása és a cég menedzsmentje nem lehet teljes, ha nem vesszük figyelembe a pénzügyi helyzetet. 

A célok elérése érdekében:

 • csökkentjük a költségeket,
 • növeljük a hatékonyságot és
 • javítjuk a vállalat versenyképességét a piacon.

A pénzügyi tervezés során meghatározzuk partnerünk pénzügyi céljait, előrejelzéseket készítünk bevételekről és kiadásokról, ami segíti a források hatékony elosztását. Az ilyen tervezés lehetővé teszi a pénzügyi teljesítmény monitorizálását és az ezzel párhuzamosan történő célok elérését. 

 • A megfelelő cash flow biztosítása nélkül a vállalatnak nehézségei lehetnek a mindennapi működésben és a fejlődésben.
 • A pénzügyi tanácsadóink minimalizálják a likviditási problémákat.
 • A cash flow optimalizálása lehetővé teszi, hogy könnyebben megfeleljen a kötelezettségeknek és beruházásokat hajtson végre.

További pénzügyi tervezéssel és tanácsadással is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Pénzügyi tanácsadásunk kiterjed:

Adótanácsadásra

Point icon

Könyvelésre

Point icon

Könyvvizsgálatra

Point icon

Bérszámfejtésre

Point icon

Pénzügyi terv készítésére

Point icon

Egyéb pénzügyi témákra, mint például ingatlan eladása.

Point icon

Marketing tanácsadás

Vállalkozása népszerűsítésében is számíthat ránk. Marketingtanácsadásunk során figyelembe vesszük cége addigi online tevékenységét és elősegítjük azok hatékony használata mellett az alábbiakat:

 • brandépítés és pozicionálás
 • piackutatás
 • célzott marketingkampányok
 • online jelenlét és digitális marketing
 • offline marketing
 • ügyfélkapcsolatok fejlesztése
 • ügyfél-elégedettség mérése
 • vevői elégedettség és hűség növelése.

A marketing tanácsadás segít a vállalkozásoknak megérteni az üzleti folyamatokat és trendeket, az ügyféligényeket illetve a versenytársak tevékenységét, így képessé válnak kihasználni az adott helyzet piaci sajátosságait.

A marketing és értékesítési folyamatok kéz a kézben járnak.

Ahhoz, hogy egymásra épüljenek és segítség a népszerűség mellett az eladást is a következő lépésekben is támogatjuk:

 • potenciális ügyfelek azonosítása,
 • értékesítési csatornák kiválasztása,
 • értékesítési stratégia kialakítása,
 • értékesítési csapat felkészítése,
 • értékesítési folyamatok monitorozása és optimalizálása.

Ezen szolgáltatásaink segítenek a vállalatoknak átláthatóbbá tenni és optimalizálni a pénzügyi és marketing tevékenységeiket, ezáltal jobban kihasználni a lehetőségeket és elérni a potenciális ügyfeleket. 

Vezetői tanácsadás, a költséghatékony működésért 

Nem csak a vállalati folyamatokban számíthat ránk, hanem a vezetők személyes fejlődésében is. Legyen szó kommunikációs készségekről, konfliktuskezelési módszerekről vagy vezetői attitűdök javításáról, hozzájárulunk a vállalati élet előrelépéséhez.

A hozzáértő vezetőkért!

 • Szervezze profibban teendőit
 • Koordináljon és delegáljon célravezetően
 • Legyen konstruktív visszajelző főnök egy motiváló környezetben
 • Ne jelentsen gondot a csapatépítés és konfliktuskezelés sem

Szolgáltatásunk nem csupán a szervezet működésre fókuszál, hanem a vezetői stílus fejlesztésére és személyes készségek javítására is. Cégvezetők edukációjával foglalkozunk, legyenek azok kis-, középvállalkozások vagy multinacionális vállalatok képviselői.

Vezetői stílus és self-branding fejlesztés:

 • hatással van az alkalmazottak motivációjára, teljesítményére és a vállalat működésére.
 • Tanácsadóink támogatják a vezetők hatékonyabb kommunikációját.
 • Segítünk elsajátítani a vezetési és konfliktuskezelési technikákat.
 • Megjegyezhető és sajátos énmárka építését is vállaljuk.

Edukáció a cégvezetők számára:

 • A vezetői tanácsadás fontos elemei az oktatás és a céges tréning, amelyek célja, hogy a főnökök megértsék a hatékony irányítás alapelveit és módszereit.

A vállalatok igazgatói gyakran nagy terhelés alatt állnak, és kevés idő jut a szakmai fejlődésre. Az edukáció lehetőséget nyújt a vezetőknek tudásuk bővítésére és új készségek elsajátítására.

Forduljon szakértőinkhez!

Vegye igénybe díjmentes tanácsadásunkat marketing, pénzügyi, jogi vagy vezetői témákban!

uzletviteli-tanacsadas