Szolgáltatások

Kollaboratív robot kölcsönzése a termelésben

  • 2021 eddig a kihívások éve. Most gyorsan rugalmas, költséghatékony munkaerőre van szükség - akin nem fog a koronavírus. Sawyerünk ilyen!
  • Account manager kollégáink személyesen vagy telefonon konzultálnak Önnel cége HR kihívásairól, hogy később cégméretre és iparágra szabott megoldást szállíthassunk

Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra!

Ez az űrlap cégeknek készült, ha álláskeresőként regisztrálna, azt kérjük itt tegye meg.

válassz
Melyik megyéből ír nekünk? *

Kollaboratív robotok: a jövő

Domokos László, az ÁSZ elnöke interjújában arról beszélt, hogy az atipikus foglalkoztatási formák és a robotizáció megoldást jelenthet a válság kezelésében. Olyan megoldásokra van szükség, ami dinamikusan leköveti a körülmények változását. Gyorsan beállítható, óradíjas robotjaink automatizált agilis lépést nyújthatnak a veszélyhelyzet idején kialakuló recesszió kezelésére.

Gazdaságos

Nem kell beruháznia, mert mi már megtettük. Bérelje óradíjas konstrukcióban és bízza ránk a beállítást és karbantartást!

Mérnöki agy

5 fős mérnöki stábunk felméri üzemét és olyan megoldást találunk, ami a nehéz időkben is működőképes lesz.

Verhetetlen...

...többek között raktározási, logisztikai feladatokban, NYÁK gyártásban, tesztelésben, fémfeldolgozásban.

Kollaboratív

Azaz együttműködő. Nem kollégái helyett, hanem melléjük ajánljuk! Könnyíti és stabilizálja a termelést.

 

Vírus ellen kollaboratív robottal!

A koronavírus szülte bizonytalan környezetben az atipikus foglalkoztatási formák lehetnek az átvészelés eszközei. Közös érdekünk, hogy megsegítsük a termelő cégeket, ezért kollaboratív robot munkaerőnket a veszélyhelyzet ideje alatt a kölcsönzött munkavállalóink óradíjas szolgáltatási árán biztosítjuk.

robotika, termelés, hatékonyság