Szolgáltatások

Kollaboratív robot kölcsönzése a termelésben

  • 2021 eddig a kihívások éve. Most gyorsan rugalmas, költséghatékony munkaerőre van szükség - akin nem fog a koronavírus. Sawyerünk ilyen!
  • Account manager kollégáink személyesen vagy telefonon konzultálnak Önnel cége HR kihívásairól, hogy később cégméretre és iparágra szabott megoldást szállíthassunk

Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra!

válassz
Melyik megyéből ír nekünk? *

Kollaboratív robotok: a jövő

Domokos László, az ÁSZ elnöke interjújában arról beszélt, hogy az atipikus foglalkoztatási formák és a robotizáció megoldást jelenthet a válság kezelésében. Olyan megoldásokra van szükség, ami dinamikusan leköveti a körülmények változását. Gyorsan beállítható, óradíjas robotjaink automatizált agilis lépést nyújthatnak a veszélyhelyzet idején kialakuló recesszió kezelésére.

Gazdaságos

Nem kell beruháznia, mert mi már megtettük. Bérelje óradíjas konstrukcióban és bízza ránk a beállítást és karbantartást!

Mérnöki agy

5 fős mérnöki stábunk felméri üzemét és olyan megoldást találunk, ami a nehéz időkben is működőképes lesz.

Verhetetlen...

...többek között raktározási, logisztikai feladatokban, NYÁK gyártásban, tesztelésben, fémfeldolgozásban.

Kollaboratív

Azaz együttműködő. Nem kollégái helyett, hanem melléjük ajánljuk! Könnyíti és stabilizálja a termelést.

 

Vírus ellen kollaboratív robottal!

A koronavírus szülte bizonytalan környezetben az atipikus foglalkoztatási formák lehetnek az átvészelés eszközei. Közös érdekünk, hogy megsegítsük a termelő cégeket, ezért kollaboratív robot munkaerőnket a veszélyhelyzet ideje alatt a kölcsönzött munkavállalóink óradíjas szolgáltatási árán biztosítjuk.

robotika, termelés, hatékonyság