Szolgáltatások

Megváltozott munkaképességű munkaerő

  • Megtakarítás és munkaerő a cégének, lehetőség a munkavállalóknak. Megváltozott munkaképességű dolgozókkal spórolhat cégének!
  • Account manager kollégáink személyesen vagy telefonon konzultálnak Önnel cége HR kihívásairól, hogy később cégméretre és iparágra szabott megoldást szállíthassunk

Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra!

fogyatékkal élők munka

Megváltozott munkaképességűek

A megváltozott munkaképességű személyek alkalmazása egyszerre jelent több millió Ft megtakarítást az Önök cégének, plusz munkaerőt akár szakképzett vagy diplomás munkakörökben. A Viapan Group hozzáadott értéke pedig az, hogy alapos felmérést, szakmai tanácsadást biztosítunk, és megtaláljuk az Önöknek megfelelő munkaerőt

A Viapan Group ajánlata megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására

Point icon

Tapasztalt csapattal a cégekért

Évek óta foglalkozunk megváltozott munkaképességűek integrációjával. Szolgáltatásunk tartalmazza az ingyenes igényfelmérést és szaktanácsadást, valamint a teljes körű toborzást, a munkakör-specifikusan tesztelt jelölteket.

Point icon

Takarítótól az angoltanárig

Adatbázisunkban sok cukorbeteg vagy magas vérnyomású, esetleg daganatos betegségből gyógyult diplomás vagy szakképzett álláskeresőt regisztáltunk, akik megfelelően kiválasztott munkakörben és jól szervezett beosztás esetén kiválóan tudják teljesíteni a rájuk kiosztott feladatokat.

Motivált munkaerő

A megváltozott munkaképességűek szellemi és fizikai képességei széles skálán mozognak. Mi kifejezetten az Önök igényeihez választjuk ki a jelölteket.