Szolgáltatások

HR tanácsadás, üzleti tanácsadás

 • Megannyi partnerünknél tapasztaltuk már, hogy toborzás, munkaerő közvetítés vagy kölcsönzés szolgáltatásunk igénybevétele alatt cégen belüli HR-s nehézségek ütik fel a fejüket, melyek nagyban hátráltatják az eredményességet. Például: szakképzetlen csoportfelelős, döntésképtelen projektkoordinátor vagy alkalmatlan középvezető.

Jelentkezzen ingyenes konzultációnkra!

Ez az űrlap cégeknek készült, ha álláskeresőként regisztrálna, azt kérjük itt tegye meg.

válassz
Melyik megyéből ír nekünk? *

A Viapan - az Ön teljeskörű HR tanácsadó partnere!

Azok a cégek, akik hosszú távon sikeresek akarnak lenni a mai igen gyorsan változó piacon, azoknak lényeges minél előbb felismerni a humán erőforrásaik üzleti sikerekben játszott szerepüket. Ennek révén sokkal hamarabb tudnak kiemelkedni a versenytársaik közül. A felismerés azonban sokszor nehéz, ezért külső szemre van szükség.

hr-tanacsado

Viapan Tipp: csomagban jobban megéri!

Ha Ön cégével már választotta szolgáltatásink egyikét, akkor az kiegészül az emberi erőforrás tanácsadó juttatásunkkal.

Ahogyan a HR is több mint a személyi ügyek intézése, úgy egy HR, üzleti tanácsadó cég is számos iparággal áll szoros kapcsolatban. Az alábbi területeken számíthat a Viapan szakembereire és kiegészült HR-tanácsadói szolgáltatására:

 1. Pályázatírás
 1. Fejvadászat a vezetők kiválasztására
 • Viapan Szezonális Fix – fix havidíjas foglalkoztatási szolgáltatásunkkal kockázatok nélkül vághat neki a szezonnak!

Közel 40 év szakmai tapasztalatunkat, bejáratott folyamatainkat és bevált módszereinket használjuk, hogy megtaláljuk Önnek a megfelelő munkaerőt, de igény esetén arra is van lehetőség, hogy szakértelmünkkel segítsük optimalizálni belső és külső HR folyamatait.

Üzletviteli tanácsadás a Viapantól!

A Viapan Group belső csapata közösen kialakított értékek mentén dolgozik, és mindannyian elkötelezettek vagyunk a cégcsoport és partnerei fejlődéséért.

A közös munka során szem előtt tartjuk a cég egyediségét és piaci sajátosságait, így valóban személyre szabott és teljes körű üzleti tanácsadással segítjük Partnereink előrehaladását, operatív folyamatainak hatékonyságát.

Az elmúlt négy évtized tapasztalatának mérlege: 874 elégedett partnercég, 18 iroda 4 országban.

Nem csak toborzásban és kiválasztásban, hanem HR rendszerekben gondolkodunk.

A Viapannál további támogatást nyújtunk a munkavállalók fejlesztésében és motiválásában is. Segítünk HR rendszerek kidolgozásában, amelyek hatékonyan nyomon követik a teljesítményt, és lehetővé teszik a személyre szabott fejlesztési tervek kialakítását. Emellett tanácsadóink segítenek a teljesítményértékelési folyamatok optimalizálásában és a jutalmazási rendszerek kidolgozásában is.

 

További olyan foglalkoztatási formákat keresünk, amelyek költséghatékony megoldást jelentenek cégének.

A vállalati HR feladata - és amiben a Viapan segíteni tud

belső fejlesztésű és bejáratott onboarding folyamatok

toborzás teljes területe

szakértő bérszámfejtés

adminisztráció és ügyintézés a munkába állításhoz

képzések szervezése

szervezetfejlesztés

cégvezetés menedzsment erősítése

teljesítményértékelés

Egy HR tanácsadóra számíthat:

 • az adminisztratív feladatok elvégzésénél,
 • a szervezetfejlesztés területén,
 • az egyéni tehetséggondozásnál,
 • a teljesítményértékelési rendszer kialakításában,
 • a karrier tanácsadásban,
 • a tréningek coaching során,
 • a képzések szervezésében,
 • a kiválasztási folyamatokban és
 • minden olyan részfeladat elvégzése, amely tipikusan a HR feladata.

A humán erőforrás tanácsadás előnyei:

1

Stratégiai emberi erőforrás tervezés:

szolgáltatásunk lehetővé teszi a cégek számára, hogy hosszú távú stratégiát dolgozzanak ki az emberi erőforrások területén. Segítünk azonosítani és előre jelezni a munkaerőpiaci trendeket, valamint az aktuális és jövőbeli munkaerőpiaci kihívásokat, így segítve a vállalatot abban, hogy előre tervezze szükségleteit és megfelelő lépéseket tegyen a siker érdekében.

2

Teljesítmény- és kompetenciafejlesztés:

a HR tanácsadás során segítünk azonosítani a dolgozók erősségeit és fejlesztési területeit. Ez lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy célzott tréningeket és fejlesztési programokat hozzanak létre, amelyek a munkavállalók képességeinek és teljesítményének növelését célozzák. A hatékony képzés és fejlesztés erősíti a dolgozók elkötelezettségét és motivációját, ami hozzájárul a vállalati teljesítmény javulásához.

3

Tehetség megszerzése és megtartása:

a Viapan szakemberei felkutatják a megfelelő tehetségeket, továbbá támogatják a megszerzés és megtartás folyamatait. Azáltal, hogy átfogó piaci ismeretekkel rendelkezünk, segítünk a cégeknek megérteni a munkaerőpiac dinamikáját, és kidolgozni olyan vonzó ajánlatokat, amelyekkel kiemelkedő tehetségeket vonzhatnak, emellett hozzájárulunk a tehetségek megtartásához is. Olyan motivációs és jutalmazási rendszereket alakítunk ki, amelyek hosszú távon elkötelezettséget és elégedettséget eredményeznek.

4

Konfliktuskezelés és változásmenedzsment:

a humán erőforrás tanácsadás során segítünk a vállalatoknak a konfliktusok kezelésében és a változásmenedzsment folyamatokban. Konfliktus esetén segítünk azonosítani az okokat és közvetítést biztosítani a felek között.

5

Szervezetfejlesztés:

HR tanácsadáskor elsősorban külső szempontból tekintünk és vizsgáljuk meg a napi működést. Ezáltal tudjuk azonosítani azokat a pontokat, ahol fejlesztésre van szükség. A szervezetfejlesztő tréningek révén megtaláljuk a külső nézőpontot és megoldási javaslatok teszünk a közös gondolkodás eredményeképpen (a folyamatok fejlesztése).

6

Teljesítményértékelés:

humán erőforrás szakembereink leggyakoribb feladata partnereink részére a vállalati teljesítményértékelő rendszer kidolgozása. Ilyen esetekben olyan struktúrát építenek és alkalmaznak, amely lehetővé teszi a dolgozók teljesítményének és fejlődésének mérését, ami alapján majd visszajelzéseket tudnak nyújtani. Ahhoz hogy megalapozott döntés születhessen az előremenetel vagy éppen a személyi állomány cseréjéről, elengedhetetlen az értékelés.

Kérjen időpontot konzultációra, HR tanácsadó kollégánktól!

Válassza a napi működésbe beilleszthető és a növekedést szolgáló hasznos fejlesztési eszközöket külsős szakértőktől! Komplex HR megoldások? Bízza a Viapanra nehéz ügyeit! Jelentkezzen ingyenes konzultációra, és kérjen ajánlatot munkatársainktól a fenti űrlap kitöltésével!