Összes bejegyzés

Határozott idejű munka az előrelépésért

Határozott idejű munka


 

Határozott idejű munkaszerződés: ugródeszka lehet!

Helyettesítő munkából is szerezhetsz fix állást

Tamás egy multinacionális vállalat pécsi részlegén dolgozik. Irodai, szervező típusú munkája van, amit nagyon szeret. Változatos feladatai vannak, ráadásul hetente egyszer utaznia kell, amit szívesen tesz. 

Tamás korábban orvoslátogató volt, de a lánya születése után már nem szeretett volna annyit utazni, sok időre távol lenni a családjától. Így az interneten kezdett keresgélni, és hamarosan rá is bukkant a honlapunkon arra a pozícióra, amit jelenleg is betölt.

Munkavállalói rugalmasság: a siker kulcsa

Csakhogy miután beadta a jelentkezését, jó ideig várnia kellett a visszajelzésre. Már azt hitte, hogy valaki mást választottak az állásra. Sajnos, időnként megtörténik, hogy valamilyen egyszerű okból elakad a folyamat. Ennek természetesen mi sem örülünk. Annál inkább hálásak vagyunk Tamás türelméért. Amikor végre csörgött a telefonja, felgyorsultak az események. 

Határozott idejű munka, határozatlan idejű siker

Tamás tisztában volt vele, hogy egy megbetegedett kolléga helyetteseként, két hónapra fogják alkalmazni, de végül ez az idő fél évre nőtt. Egy kis kihagyás után most újra ennél a cégnél dolgozik. Gondolhatnánk, hogy két hónap rövid idő, de Tamás megbecsülte a “kicsit”, már csak azért is, mert szereti a munkáját. Olyannyira, hogy nem is érzi munkának az irodában töltött időt. Pozitív hozzáállását a projektvezető kollégánk is nagyra értékeli, akinek ezúton is köszönjük, hogy ilyen jól választott a jelentkezők közül. 

4

Küldj egy tapsot ha tetszett

4