Referenciáink

Büszkék vagyunk partnercégeinkre és ügyfeleinkre, akikkel közös sikereket értünk el.

Akik minket választottak

Több mint 35 éve vagyunk meghatározó szereplői a munkaerőpiacnak, indulásunk óta az emberközpontúság és a megoldás centrikusság jellemez minket. Jelenleg is egy rendkívül változatos ügyfélkörrel dolgozhatunk együtt, ennek köszönhetően ma már elmondhatjuk, hogy számos területen érezzük magunkat otthonosan. A Viapan Group évek óta elkötelezett a modern foglalkoztatási formák elterjesztése mellett, és lelkes támogatója a HR-szakmai eseményeknek. Tekintse meg referenciáinkat, hogy kikkel dolgoztunk már együtt. A sikersztori részese kíván lenni? Forduljon hozzánk bizalommal!

Már velük is közösek a célok

Az elégedettség elsődleges szempont nálunk, ezt stabil háttérrel, képzett és motivált szakemberekkel biztosítjuk.

Ezt mondják rólunk ügyfeleink

  • „Fontosnak tartom a vállalat mellett a városunk és közösségünk szolgálatát is, ilyen megfontolásból is jelentősnek tartom a rugalmas foglalkoztatási megoldásokat, úgy mint a kismamák, megváltozott munkaképességűek, nyugdíjasok integrációját. A Viapan Group komplex megoldásaival ezeken a területeken is együtt tudunk működni.” (Kórósi Péter, a BAT HR igazgatója)

 

  • „A diák-kölcsönzés, mint a Viapan Group meghatározó alapszolgáltatása már több éve partnere a Cinema City mozihálózatnak. Nagyon fontos volt számunkra, hogy olyan vállalatot találjunk a diák alkalmazottaink toborzására, akik mind a 13 városban, ahol jelen vagyunk, el tudják látni ezt a munkát. A mozi szezonális diák-munkás igényeinek teljesítése mellett minőségi munkaerőt is irányítanak cégünkhöz, akik ezáltal az utánpótlásban is szerepet vállalnak a gyakorlatszerzést követően.” (Buda Andrea, a Cinema City Marketing és PR igazgatója)

A mi munkánk az emberekről szól

+35 év

tapasztalat a Közép- és Dél-Dunántúli régiókban.

Point icon

877

elégedett partnercég.

Point icon

16

iroda 4 országban.

Point icon

2022-ben

több mint 37.000 jelölttel álltunk kapcsolatban, ebből rövid idő alatt 2.000-nél is több álláskeresőt helyeztünk el sikeresen partnereinknél.

Point icon
Dóra

Gréta

„Az egyetem első évében kezdtem el diákként dolgozni. Egyrészt szükségem volt a pénzre, másrészt jó lehetőség volt tapasztalatot szereznem. Először áruházi és fizikai munkákat, hostesskedést, reklámanyag terjesztést vállaltam. Egy évvel később, másodéves közgazdászként pedig szakmámnak megfelelő munkát sikerült találnom a Viapan segítségével. Mindenkit bátorítok arra, próbálja ki magát a munkaerőpiacon, hisz így több lehet az átlagnál.” (nyilatkozta egy kedves volt diákunk Gréta)

Antal

Antal

„Az első kapcsolatfelvételtől kezdve éreztem, hogy a cég komolyan veszi a szakmai igényeimet. Az interjún alaposan átbeszéltük a villanyszerelésben szerzett tapasztalataimat és a céljaimat. Ennek alapján sikerült olyan munkát találniuk nekem, amely a készségeim fejlesztése mellett jó bérezéssel is jár.” (Antal, 54 éves villanyszerelő)

Réka

Réka

„Mindig figyeltek arra, hogy megfelelő eszközökhöz és információkhoz jussak, hogy ezáltal hatékonyan tudjam elvégezni a munkámat. Ez a támogató hozzáállás valóban elősegítette a magas színvonalú munkavégzést. Mindenkinek ajánlom, aki a szakmai előmenetelét szeretné összehangolni a megfelelő munkahellyel és támogató környezettel.” (Réka, 28 éves könyvelő)

Evelin

„Lehetőségem volt több munkakörben és különböző korosztállyal foglalkozó vállalatok életébe belelátni és fejleszteni készségeimet is az adminisztráció, bérszámfejtés területén. Dolgozhattam fiatalokkal, de nyugdíj mellett munkát vállaló tapasztaltabb személyekkel is. Attól féltem, hogy kisgyerekes szülőként nehéz lesz összehangolni a munka-magánélet egyensúlyát, de az első pár nap után rájöttem, hogy nincs miért izgulni. Korábbi munkahelyeim túlnyomó részben az állami szférában voltak, így a legtöbb tapasztalatot a cég versenyszférában elfoglalt helyzete adta. A munkaidő itt nem szigorúan 8-16 óráig tart, inkább tágabban kell értelmezni és gyakran fordul elő hétvégi munkavégzés is, de ennek előnye, hogy a hétköznapokban rugalmasságot ad, így a privát és kisgyerekkel kapcsolatos feladatokat hatékonyabban meg lehet oldani. Megtapasztaltam egy nagyon jó munkaközösséget is, ahol azt láttam, hogy egymás munkáját támogató szándékkal végzik az alkalmazottak. Szimpatikus volt, hogy a felettesek nem főnökként viselkednek, hanem vezetőként. Nem estem ki a munka világából, aktív résztvevője tudtam lenni, így nem okozott nehézséget újra visszatérni. A kollégáim közül sikerült sokukkal nagyon jó barátságot kötni, ezért én minden anyukának és apukának ajánlom a szövetkezeti munkavállalást. Minden szempontból megéri.” (Deákné Erdman Evelin, 29 éves anyuka)