Viapan Group sajtónyilatkozat

Tisztelt Partnereink, munkavállalóink, diák- és nyugdíjas tagjaink!

A mindenki által ismert magyarországi vészhelyzet kapcsán az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket.

A jelenlegi – folyamatosan változó – helyzetben sem áll le cégcsoportunk működése. Alkalmazkodunk ehhez a kihíváshoz: higiéniai óvintézkedések mellett, megfelelő körültekintéssel ellátjuk tevékenységünket azért, hogy a továbbiakban is biztosítsuk szolgáltatásainkat Partnereinknek, illetve munkát a Dolgozóinknak, Tagjainknak.

Legfontosabb érték az emberi élet és egészség. Ezt figyelembe véve az alábbi intézkedéseket vezettük be minden szolgáltatási águnkban.

A COVID-19 koronavírus járvánnyal kapcsolatos belső egészségvédelmi protokollrendszer szerinti intézkedéseink:

  • kiemelt figyelmet fordítunk a tájékoztatásra a koronavírussal kapcsolatban
  • az elsődleges ügyintézési és kommunikációs platformunk visszavonásig a telefon, e-mail és az online kommunikációs csatornák
  • minden ügyfélszolgálatunkon naponta többször teljeskörű fertőtlenítésre kerül sor
  • minden ügyfélszolgálatunkon kihelyezésre kerültek kézfertőtlenítő szerek
  • minden ügyfélszolgálatunkon törekszünk arra, hogy csak halaszthatatlan esetben kelljen bármely tagunknak, ügyfelünknek személyesen megjelennie, csökkentve az utazással, személyes kontaktussal járó kockázatokat
  • azonnali információval szolgálunk a munkahelyeken esetlegesen bekövetkező szükségszerű óvintézkedésekről a koronavírussal kapcsolatban

Szolgáltatásaink kapcsán a Partnereinkkel kapcsolatba kerülő személyek esetében Partnereink protokollját tartjuk tiszteletben. 

A HR-megoldások mellett nem tekinthetünk el jelen helyzet gazdasági hatásaitól. Arra törekszünk, hogy gazdaságilag át tudjuk hidalni a következő hónapok kihívásait, azonban ez csak együttműködéssel, egymás érdekeink kölcsönös figyelembevételével lehetséges. 

Hiszünk abban, hogy a járvány leküzdésének egyik eszköze, ha óvjuk gazdaságunkat, és törekszünk a megélhetési lehetőségek fenntartására. 
Közösen kell felvennünk a harcot a ránk váró kihívásokkal, erről szól partneri együttműködésünk és munkáltatói felelősségvállalásunk. 

Üdvözlettel:
a Viapan Group csapata