Összes bejegyzés

A Viapan is a VOSZ-t választja. Érdekképviselet a cégek sikeréért

VOSZ- érdekképviselet

Viapan Group - szoros együttműködésben a hazai vállalkozások érdekképviselőivel

Cégcsoportunk mindig is kiemelt figyelmet fordított a hazai vállalkozások, a KKV-szektor érdekképviseletére, ezért is különös öröm a számunkra, hogy vezetőink, cégcsoportunk tulajdonosai az ország legnagyobb érdekvédelmi szervezeteiben magas pozícióban vannak jelen.  Ez nagyszerű lehetőség arra, hogy szervezzék, alakítsák, fejlesszék a HR-iparágat, és valóban rajta tartsák az ujjukat a gazdaság és a HR vérkeringésén.

VOSZ: vállalkozási érdekképviselete

A VOSZ, azaz a Vállalkozók Országos Szövetsége 1988-ban alakult meg, és azzal foglalkozik, hogy a magyar magántulajdonú vállalkozások országos gazdasági munkaadói érdekképviseletét látja el. A VOSZ legfontosabb célja a vállalkozók országos és helyi döntéshozó fórumok előtti érdekképviselete, a kis- és középvállalkozások tőkeerejének és piacképességének növelése, a nagyvállalatok speciális igényeinek tolmácsolása. Azért éri meg VOSZ-tagnak lenni, mert a szövetség a tagjait tájékoztatja a szabályozó változásokról, valamint olyan üzleti szolgáltatásokat biztosít, amelyek előmozdítják a vállalkozások fejlesztését, de kiemelt fókusza a szakmunkás- és a felnőttképzés is. A szövetség érdekképviseleti munkája abban is megnyilvánul, hogy az illetékes szerveknek szakmai javaslatokat tesz, illetve adott esetben törvényeket és más jogszabályokat kezdeményez, véleményez. A VOSZ mára az egyik legjelentősebb magyar munkaadói szervezeteként mindent egybevéve 53 ezer vállalkozást tömörít, amellyel tevékenysége a magyarországi foglalkoztatottak mintegy felét érinti.

A Viapan Group szerepe a VOSZ-ban

Vida Péter, a Viapan Group stratégiai igazgatója egyben a VOSZ szolgáltatási tagozatának elnöke is. Azért dolgozik a Vállalkozók Országos Szövetségében, hogy a hazai cégek érdekeit képviselje a gazdasági és politikai döntéshozók színe előtt, valamint hogy a pályázati lehetőségek, az innovációs programok eljussanak a legtöbb szolgáltató iparágban működő cég felé.

Kettős elköteleződés a vállalkozásokért 

A Viapan Group elköteleződése tehát kettős: mind érdekképviseleti, mind humánerőforrás-szolgáltatói szerepünkben azért dolgozunk, hogy a hazai vállalatok sikeréhez hozzájáruljunk. Széles és rugalmas szolgáltatási palettánkkal segítséget nyújtunk a munkaerejükben kihívásokkal szembesülő cégeknek, akik biztosak lehetnek benne, hogy nem csak a HR-problémáikat oldjuk meg, hanem a kiterjedt kapcsolati hálóval és évtizedes tapasztalattal rendelkező cégvezetőink az érdekvédelmi szervezetek előnyeit is közvetetett módon le tudják szállítani a partnereinknek.

4

Küldj egy tapsot ha tetszett

4