Összes bejegyzés

Az MMOSZ-ben is a munkaerő-kölcsönzésért dolgozik a Viapan!

Munkavállalóink érdekképviseletéért

MMOSZ: a proaktív érdekképviselet

A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségét (MMOSZ) magyar tulajdonú munkaerő-kölcsönzők alapították 2010-ben. A kölcsönzött és az EFO (egyszerűsített foglalkoztatás) keretein belül foglalkoztatott munkavállalók érdekvédelmi szervezete. Feladata a  munkaerő-kiválasztással, a -közvetítéssel, a -kölcsönzéssel és a személyzeti kiszervezéssel (outsourcinggal) foglalkozó magyar cégeknek, illetve ezek üzleti partnereinek, támogatva mind a szolgáltatás nyújtását, mind annak fogadását, valamint a munkaerő-kölcsönzés megszilárdult jogintézményének a versenyképességet és a munkavállalókat egyaránt kiszolgáló szabályrendszer fenntartását és fejlesztését a magyar gazdasági és jogi struktúrában.

Viapanos részvétel az MMOSZ vezetőségében

Fontosnak tartjuk, hogy a Viapan Group érdekképviselete vezetői szerepvállalással álljon be a munkavállalóink mögé. Cégcsoportunk operatív igazgatója, Csizmadia Gábor elnökségi tagként vesz részt a MMOSZ munkájában, az ezáltal a kialakított kapcsolatrendszer és a folyamatos kommunikáció lehetővé teszi, hogy a törvénybeli változásokról és egyéb fontos tudnivalókról a Viapan Group első kézből értesüljön. A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének tagjai évtizedes hazai foglalkoztatási tapasztalataikat kihasználva szeretnék a rugalmas munkavégzési formák előnyeit megismertetni úgy a piaci szféra szereplőivel, mint a munkavállalókkal, elősegítve ezzel a munkahelyteremtést és a munkahelyek stabil megőrzését.

Miért éri meg MMOSZ taggal együttműködni?

Azért jó a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének tagja lenni, mert stabilitást nyújt cégcsoportunknak, kommunikációs könnyítést jelent, és operatív munkát tudunk végezni. A Viapan Group és az MMOSZ kapcsolata tehát biztonságot és megbízható hátteret nyújt minden munkavállalónak. Cégcsoportunk szerteágazó tevékenysége teljes hátteret ad munkavállalóinknak és partnereinknek is egyaránt, legyen szó toborzásról, munkaerő-kölcsönzésről vagy -közvetítésről, de cégcsoportunk az adminisztrációs feladatokat is leveszi a válláról. Az elmúlt 30 év tapasztalata, a szakmai csoportok és vezetőink is közvetett módon tudnak tenni azokért a cégekért, akik bizalmat szavaztak nekünk. 

4

Küldj egy tapsot ha tetszett

4