Összes bejegyzés

Ugródeszka állások a karrierhez

Álláskeresés és karrier

Ugródeszka állás - gondolkodj hosszú távon a karrieredről!

Katalin történetével folytatjuk sikersztorijainkat, aki egy konzervgyárban dolgozott, és ez volt az ugródeszka a karrierje számára. Katalin megtanulta, hogyan álljon a saját lábára, és most sikeresen helytáll.

Nem álmaid állása? Vállald el, és építsd a karrieredet!

Katalin szép hosszú hajú, törékeny alkatú, de erős hölgy, aki hosszú ideig volt munkanélküli. Nehéz körülmények között élt egy olyan településen, ahol elég kevés a munkalehetőség.

Katalin nem akart tovább segélyen élni, ezért elhatározta, hogy állást keres magának. Az unokaöccse segítségét kérte az internetes böngészéshez, és a Viapan Dologidőnél rátalált egy konzervgyári munkára. Fel is vették, aztán meglett a tüdőszűrése is, amiben segített neki a dologidős projektvezető. 

Alkalmi munka is számít a karrier szempontjából

Mivel ez a munka időszakos, néhány hónap után Katalinnak új állás után kellett néznie. Katalin ekkorra már megtapasztalta, milyen érzés egy kicsit jobban élni, egy kicsit többre, jobb minőségű dolgokra költeni, ezért elhatározta, hogy nem lesz többet tartósan munkanélküli. Szétnézett tehát az interneten, és a szomszédait is kikérdezte. 

Az egyik szomszédja révén talált is egy jó lehetőséget: autószerelőnél segédkezik. Takarít, pakol, adogatja a szerszámokat. Nagyon igyekszik helytállni, hiszen tervei vannak a keresetével. Mi pedig örülünk, hogy megadhattuk neki az ugródeszkát. 

18

Küldj egy tapsot ha tetszett

18