Összes bejegyzés

Optimizmus munkakeresőként

Munkakeresők és az optimizmus

Munkát keresel? Tarts ki, és legyél optimista!

Gyöngyi egy csinos fiatalos hölgy, aki igyekszik optimistán élni az életét. Amikor nem volt munkája, ajánlották neki a Viapan Dologidőt, és ő lépett: jelentkezett, és felvettük előbb összeszerelőnek, majd időszaki munkát kapott egy cukorgyárban. A munkája során végig elégedett volt Tomi kollégánkkal, aki a papírmunkát, szervezést, beléptetést és egyéb ügyeket intézte. 

Elúszott esély és az álláskeresői lét

Amikor véget ért a munka a cukorgyárban, Gyöngyi állás nélkül maradt. Ajánlottunk neki egy egyműszakos ülőmunkát, de úgy alakult, hogy az a lehetőség elúszott. Nagyra becsüljük, hogy Gyöngyi korrekt módon beszélt erről a történetről: elmesélte, hogy ő szalasztotta el a lehetőséget, és nem mást hibáztat ezért. Tévedni emberi dolog, de beismerni és a hibából tanulni már nem olyan egyszerű: elismerésre méltó az, aki erre képes. 

Munkakeresőként is optimistán

Ezért is gondoljuk azt, hogy egy, éppen most munkanélküli személy is lehet sikeres. Mert derűlátó és igazságos módon áll a munkakereséshez. Reméljük, hogy minél hamarabb fel tudjuk hívni Gyöngyit egy újabb lehetőséggel, ami neki is tetszeni fog. 

14

Küldj egy tapsot ha tetszett

14