Összes bejegyzés

Olcsó nyári tábor, zsebpénzzel és ingyen szállással!

Nyári tábor olcsón

A nyári táborok drágák - de a Meló-Diák tábora még zsebpénzt is ad!

Kevés szülő engedheti meg magának, hogy olyan nyári táborba küldje a gyermekét, amivel ő is és a gyermek is maradéktalanul elégedett. Egy bentlakásos nyári tábor ára akár százezrekre is rúghat, de a heti 45-50 ezer forintos költség teljesen átlagosnak számít. Nem beszélve a kevés férőhelyről, az aggodalomról, hogy vajon jó helyre küldjük-e a gyermekünket, és még sorolhatnánk.

Vízimentő tábor, ahol még zsebpénz is jár!

Mi lenne, ha magas költségek helyett még a gyermek kapna zsebpénzt, a szállás is ingyen lenne, és még a táboroztató is az ország egyik legmegbízhatóbb szervezete, a Vízimentők Országos Szövetsége lenne? Jól hangzik? Van tovább. Ugyanis a VMSZ X Meló-Diákkal közös táborában a gyermeke életmentést tanul. Hasznos tudás, testfejlesztés és felelősség, mindezt víz mellett, és még zsebpénz is jár érte. 

Strandi vízimentő képzés a tábor részeként

A tábor magját egy strandi vízimentő képzés adja, amelyet a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata biztosít. A tanfolyam célja az, hogy felkészítse a leendő vízimentőt a megelőzésre, valamint a hatékony vízből mentésre, és nem utolsó sorban az önmentésre is. Ez a tanfolyam tehát egyszerre biztosít szuper elhelyezkedési lehetőséget és szó szerint életmentő tudást. Mindezt pedig vízparton és vízben, ahol a legnagyobb kánikulában is jó lenni.

Ez egy olyan képzés, tábor, nyári diákmunka tehát, melyen az Ön gyermeke megszerezheti a szükséges papírokat, jó társaságban, a leendő kollégáival tanulhat, és éveken át tartó befektetésként gondolhat rá . Hiszen ezzel a tanúsítvánnyal jövő nyáron is vállalhat ilyen jellegű munkát! Egy intenzív és értéket adó képzés lesz ez strandi vízimentő, csúszdafelügyelő és akár úszómesteri alapismeretekkel! A képzés elméleti része könnyedén, otthonról online elvégezhető! A gyakorlati részt pedig akár 7 nap alatt egy ottalvós tréning keretén belül lehet elsajátítani. Ezután a gyermeke munkába is állhat, azaz pénzt keres, miközben biztonságos környezetben van, kellemes vízparti munkahelyen, és a szállása is ingyenes!

Van életkori megkötés? 

Igen, minimum betöltött 16. életév szükséges (a 18 évnél fiatalabbak szülői engedéllyel vehetnek részt a képzésen). 

A vízimentő tanfolyam egyéb feltételei

  • Minimum befejezett 8 általános iskola.
  • Orvosi alkalmasság
  • Jó úszástudás és vízbiztonság.
  • Sikeres szintfelmérő teljesítése is szükséges a gyakorlati tanfolyam elején. A szintfelmérőn 400 métert kell 10 perc alatt leúszni, amiből 150 métert mellúszásban, 250 métert gyorsúszásban kell teljesíteni, ennek sorrendje nem felcserélhető. A szintfelmérő a tanfolyam helyszínének megfelelően, ha az időjárás engedi, nyíltvízben történik.
  • Az online elméleti oktatás végén a résztvevők tesztet írnak, ez szükséges a gyakorlat megkezdéséhez
  • Regisztrációs díj, amely ledolgozható.

Részletekért kattintson ide:

https://vizimentok.hu/hu/oktatas/vizimento-1294.html

Jelentkezés a nyári táborra

A Meló-Diák mindent elintéz Önöknek. Elég csak itt leadni a jelentkezést, ami még nem kötelez semmire. Mi ezek után felvesszük a kapcsolatot a jelentkezővel, és elmondunk minden részletet a tanfolyamról, a szállásról és a kezdési időpontokról:

https://www.melodiak.hu/diakmunka/vizimento-9229

Telefonon pedig ezen a számon lehet érdeklődni a részletekről: +36203753819

A vízimentő tanfolyam hosszú távú előnye

Aki elvégzi a képzést, egész nyárra (sőt több nyárra) érvényes papírja lesz, amit diákmunkához tud hasznosítani valamely magyarországi vízparton. A nyár további részében és jövőre is nyitva áll a lehetőség, hogy vízimentőként dolgozzon. Mindezt pedig egy olyan végzettséggel, amit jó körülmények között, akár ingyen szállással szerezhet meg.  

9

Küldj egy tapsot ha tetszett

9