Összes bejegyzés

Megváltozott munkaképességű? Állást keres?

Megváltozott munkaképességű munka

Megváltozott munkaképességű? Attól még sokféle munka várhatja!

A megváltozott munkaképességű törvény alapján az a személy, aki testi vagy értelmi szempontból akadályozott, vagy akinek az orvosi rehabilitáció után a munkavállalási és munkahely-megtartási esélyei csökkentek, mert testi vagy szellemi károsodása van. Ez nem azt jelenti tehát, hogy a megváltozott munkaképességű személyek ne tudnának dolgozni. Mi, a Viapan Dologidő azt szoktuk hangsúlyozni a partnereinknek, hogy ezek a munkavállalók csak több odafigyelést igényelnek, de értékes munkaerőt jelentenek. Számos megváltozott munkaképességű dolgozott már rajtunk keresztül, és boldogan segítünk azoknak, akik sajnálatos módon a munkaerőpiac egyik legnehezebb szegletében vannak. 

Megváltozott munkaképességű - tanácsért is fordulhat hozzánk

A Viapan Group cégcsoport, ahova a Viapan Dologidő is tartozik, 35 éves tapasztalattal rendelkezik toborzásban és munkaközvetítésben. Átlagos és megváltozott munkaképességű személyeket is segítünk segítünk eligazodni az álláskeresés útvesztőiben. Mi azzal foglalkozunk, hogy összegyűjtjük a környék állásait, és mindenkinek a neki megfelelőt ajánljuk. 18 irodánk közül mindenki talál a lakóhelyéhez közeli lehetőséget, hogy akár karrierkérdésekben, álláskeresési tanácsadásban is hozzánk forduljon. Megváltozott munkaképességű személyként is számíthat ránk bárki, aki elveszítette munkáját vagy állást keres.

Megváltozott munkaképességű személyek álláslehetőségei

Van teljes és részmunkaidős állásunk, betanított és diplomás pozíció egyaránt, időnként otthonról végezhető munka is van a kínálatunkban. Sőt, most arra is lehetőség nyílik, hogy a megváltozott munkaképességű személyek jelentkezzenek az adatbázisunkba. Ide kattintva néhány perc alatt regisztrálhat az, aki szeretné, hogy a kollégáink őt is figyelembe vegyék mint lehetséges jelöltet egy állásra. Ugyanis mi az adatbázisunkban böngészünk először, amint megjelenik egy munka megváltozott munkaképességű személyek számára.  

15

Küldj egy tapsot ha tetszett

15