Összes bejegyzés

Álláskeresés pandémia idején

Segítünk munkát találni, Viapan Dologidő.

A mögöttünk álló időszak nagyon sok akadályt görgetett elénk. Munkahelyek változnak, munkahelyek szűnnek meg, de mi továbbra is itt vagyunk, hogy biztos hátteret adjunk Neked! A 20 éves  Viapan Dologidő valamint a közel 40 éves cégcsoportunk folyamatosan azon dolgozik, hogy állás keresőinknek munkát, szállást, utaztatást és minden olyan szolgáltatást megadjon, amivel stabilan vészelheted át ezt az időszakot és tervezheted a jövődet!

Könnyen és egyszerűen jelentkezhetsz állásra, kollégáink pedig néhány munkanapon belül felkeresnek téged és minden információt megosztanak veled. Bekerülsz az adatbázisunkba, ami azért nagyon jó, mert új állás esetén mindig először ebben kutatunk az ideális munkavállalók után. Segítünk neked az önéletrajzod kidolgozásában, segítünk az állásinterjúra való felkészülésben.

Megbízható megoldást nyújtunk álláskeresőknek

Legyen szó logisztikáról, élelmiszeriparról, szakmunkáról vagy adminisztratív-irodai munkáról, a Viapan Group megoldást tud nyújtani neked! Erről árulkodik az is, hogy 3 nap alatt 200 munkavállaló szavazott bizalmat nekünk. Biztosítjuk neked a szállást, utaztatást és az ügyintézés is a mi feladatunk. Bízd a jövődet a 20 éve folyamatosan, stabilan, törvényesen működő munkaközvetítőre, hogy a ledolgozott munkaóráid után biztosan megkapd a fizetésedet.

Ne feledd hogy honlapunkon illletve Facebook csoportjainkban folyamatosan értesülhetsz új állásainkról, lehetőségekről és néhány jó tanács is felkerül ezekre a platformokra. 

6

Küldj egy tapsot ha tetszett

6