Összes bejegyzés

Munkák 8 általánossal

Munkák 8 általánossal

Általános iskolával végezhető munkák: van ilyen?

Ha csak általános iskolai végzettséged van, azt gondolhatod, hogy kevés lehetőséged van a munkaerőpiacon. Pedig viszonylag sok betanított munkát kínálunk, és még céges buszt is kifoghatsz.

Biztosan neked is mondogatták a felnőttek gyermekkorodban, hogy tanulj, különben baj lesz. Valahogy mégis úgy alakult, hogy nem tudtál vagy akartál továbbmenni az iskolában. Ha csak általános iskolai végzettséged van, akkor se csüggedj. Manapság sokféle munkát kínálnak 8 osztályt végzetteknek is. 

Munkák általános iskolai végzettséggel. Nézzük a Viapan Dologidő kínálatát!

Ha rákattintasz a honlapunkon az álláskereső részre, láthatod, hogy a legtöbb betanított munkánkhoz céges buszjárat is van. Ez kényelmes és ingyenes: a céges busz visz munkába, és munka után hazavisz.

8 általánossal végezhető tipikus munkák: összeszerelő, operátor

A legtöbb munkánk elektronikai vagy autóalkatrészek összeszerelésével kapcsolatos. Ezt úgy kell elképzelned, hogy szalag mellett vagy munkaállomásokon kell ülve vagy állva dolgoznod, és kettő vagy több műanyag vagy fény elemet összeillesztened. Ezeket az elemeket úgy tervezték meg, hogy csak egyféleképpen illeszkedjenek egymásba, úgyhogy elrontani nem nagyon lehet. 

Egy-két különleges munkakör is előfordul:

  • a krimpelő vezetékekre erősít rá csatlakozókat
  • a bandázsoló kábelkötegeket teker körbe szigetelőszalaggal
  • a sorjázó a műanyag alkatrészek szélein található fölösleges műanyagdarabokat csiszolja le

Előrelépési lehetőség: sorvezető, minőségellenőr, műszakvezető. 

Címkéző, csomagoló állás

Az egyik legkönnyebb munka. Kartondobozokba kell pakolnod a termékeket, és a dobozokra matricát kell ragasztanod. 

Előrelépési lehetőség: csoportvezető.

8 általános iskolával végezhető munkák válogatósoknak

Sajnos, ez csak egy szóvicc: ha válogatós vagy, akkor lehet, hogy nem mindegyik válogatós munka való neked. Akad olyan munkánk, ahol szelektív hulladékot kell szétválogatnod, de olyan is, ahol gyümölcsöket, zöldségeket fogsz szortírozni méret vagy minőség szerint.  

Előrelépési lehetőség: csoportvezető, minőségellenőr.

Komissiózó, áruösszekészítő munka

A komissiózó egy raktárban válogatja össze a szükséges termékeket. Ez egy mozgalmas, mászkálós munka: azoknak ajánljuk, akik szeretik a változatosságot. 

Előrelépési lehetőség: csoportvezető, targoncás

Húsipari dolgozó munka

A húsiparban egyesek számára ínycsiklandozó, mások számára kellemetlen illatokkal lehet találkozni, és általában hideg van. A megfelelő munkaruhát a dolgozók minden esetben megkapják. A feladat általában a hús darabolása, gépek kezelése, csomagolás. Gyakran állómunka.

Előrelépési lehetőség: csoportvezető, néhány esetben targoncás

Munka 8 általánossal: mégiscsak vannak lehetőségek!

Amint láthatod, a lehetőségek tárháza még 8 általánossal is széles. Válogass az állásaink közül, és a munkatársaink is segítenek kiválasztani azt, ami a legjobb lesz a számodra.

 

54

Küldj egy tapsot ha tetszett

54