Összes bejegyzés

20 évesek lettünk!

Viapan Dologidő 20 éve állásközvetítő a közeledben

20 éves a Viapan Dologidő

20 éves a Viapan Dologidő, cégcsoportunk pedig lassan a 40. születésnapját ünnepli. Történetünk egészen 1983-ra megy vissza, amikor megalakult a Meló-Diák elődje. Később az alapítók úgy gondolták, hogy azt a tudást, ami bevált a diákmunkánál, áthozhatják a felnőttek foglalkoztatására is. Így alakult meg 2001-ben a Dologidő Kft. A fő tevékenység már akkor is a munkaerő-kölcsönzés és -közvetítés volt. Munkaközvetítőként azt volt a célunk (és az ma is!), hogy megadjuk az embereknek a munka örömét. 

Regisztrálj hozzánk, találj állást akár még ma!

Ezekben a hetekben, hónapokban nagyon sokan vannak, akiknek a munka öröme már ott kezdődik, hogy egyáltalán van-legyen munkájuk. A Viapan Dologidő arra törekszik, hogy ezt a lehető legszélesebb rétegnek biztosítsa, ezért létrehoztuk a regisztrációs oldalunkat, ahol néhány adatod megadásával bekerülhetsz a rendszerünkbe. Aki regisztrál nálunk, az hamarabb értesülhet egy frissen megnyílt munkalehetőségről. 

Regisztrációs oldal: [kattints ide]

Jelentkezz hozzánk, találj új, rugalmas állást a kereskedelemben, feldolgozóiparban, élelmiszeriparban vagy akár összeszerelőként helyi üzemekben! 

Megbízható munkaközvetítő

Miért érdemes megbízható munkaközvetítőnél regisztrálnod? Egy 20 éve folyamatosan, stabilan, törvényesen működő munkaközvetítő a garanciát jelenti a számodra, hogy a ledolgozott munkaóráid után biztosan megkapod a fizetésedet. Munkaközvetítőt alapítani könnyű. Céges buszt szerezni is lehet. De minden évben, minden hónapban biztosítani a munkahelyeket, ahova várnak Titeket; a fedezetet, amiből a Ti fizetésetek érkezik, nem is olyan könnyű feladat. Ezért érdemes már bevált, helyben elérhető céget választani, ami jövőre és azután is megtalálható lesz. 

Regisztrálj álláslehetőségekért: [kattints ide]

3

Küldj egy tapsot ha tetszett

3