Összes bejegyzés

Munkaerő toborzás 2021 nyár

Nyár munkaerő toborzás

Munkaerő toborzás 2021 nyarán

A 2021-es nyár munkaerőpiaci szempontból egyedülálló lesz, mondják a Viapan Group szakértői. A belföldi turizmus és vendéglátás rekordokat döntöget majd, és a kereskedelem is élénk évre számíthat. Mindezekhez munkaerő szükséges. A munkaerő toborzás a munkanélküliek magas száma ellenére sem könnyű feladat. Szezonális munkákra pedig nem is érdemes állandó munkaerőt felvenni. 2021 nyarára gondoljon már most, és bízza a munkaerő toborzást munkaerő kölcsönzőre. A Viapan Group diákmunkás-adatbázisában diákok ezrei találhatók.

2021 nyár: a belföldi turizmus éve

A Viapan Group szakértői szerint 2021 nyara évek, ha nem évtizedek óta a legerősebb nyár lesz a belföldi turizmus terén. A magyar nyaralók bizonytalanok, hogy utazhatnak-e külföldre, és sokan anyagi okokból sem tervezik ezt. Ezért a Balaton, Velencei-tó és más tavaink, termálfürdőink egyéb nyaralóhelyeink bizonyára telve lesznek szabadságukat töltő emberekkel. 

Munkaerő toborzás a turizmus számára 

A nyaralók rohamára a turizmusnak, vendéglátásnak fel kell készülnie, de sok kis- és középvállalat nem engedheti meg magának, hogy a munkaerő toborzásra időt, energiát fordítson. Azt javasoljuk, készüljön fel a rohamra, a megnövekedett forgalomra, és ne hagyja, hogy a munkaerőhiány szabjon gátat vállalkozása sikerének. A Viapan Group diákok ezreit képes munkába állítani rugalmas megoldásokkal, gyorsan, megbízhatóan. Cégcsoportunk tagja, a Meló-Diák több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a diákmunka megszervezése terén. Mi elérjük a diákokat, és lehetőségeket kínálunk azoknak is, aki vidékről mennének a vízpartokhoz dolgozni - ha kell szállást és utazást is biztosítunk nekik.

Munkaerő-kínálat 2021 nyarán

A diákmunka nem pusztán az egyszerűen megtanulható feladatokat fedi le. A Meló-Diák adatbázisában sokszor szakképzett, nyelveket beszélő, felsőoktatásban tanuló fiatalok is megtalálhatók. Ezek a tanulók örülnek, ha szakmai tapasztalatot szerezhetnek, de az egyszerűbb feladatokat is örömmel végzik. 

Kereskedelem: mi várható 2021 nyarán?

Az üdülőterületeken a kereskedelem is nagy rohamra számíthat. A turisták egy része nem étteremben fog étkezni, hanem önellátásra rendezkedik be nyaralójában vagy apartmanjában. 

Munkaerő kölcsönzés diákmunkásokkal

A diákmunkások ezekben a szektorokban is elérhetőek. Évtizedek tapasztalata alapján azt mondhatjuk: a tanulók kiváló munkaerőnek bizonyulnak. Terhelhetőek, rugalmasak, akár éjszakai műszakba is bevonhatóak. Ráadásul ők a vírustól sem félnek annyira, tehát jelenleg ez a generáció az, amelyre a leginkább lehet építeni. 

2021 nyár: munkaerő toborzását építse ránk!

Bízza a munkaerő toborzást a tapasztalt szakemberekre. Ebben az évben nem lehet kockáztatni. A Meló-Diák majd' 40 éves múltjával és országosan 40 irodájával stabil megoldásokat tud nyújtani a diákok toborzásától, szállásoltatásától vagy utaztatásától kezdve az adminisztráción át a szakmai tanácsadásig. A Meló-Diák brand ismertsége, megbízhatósága az Ön cégének dolgozik idén is.

30

Küldj egy tapsot ha tetszett

30