Összes bejegyzés

GYES-ről visszatérés, GYES után sikeres munkakeresés? Nem lehetetlen!

Munkakeresés GYES után

Amikor valakinek gyermeke születik, az nagy boldogság, de egyben kihívás is. A GYES alatt érdemes tanulni, és ha nem tudunk elhelyezkedni a szakmánkban, akkor pedig megéri tájékozódni. Ibolya története azt bizonyítja, hogy aki ügyesen böngészik az interneten, az akár pár nap alatt is munkába állhat.

GYES után karrier: érdemes a GYES alatt tanulni 

“Először 2017 ben találtam rá a Viapan Dologidőre. Előtte gyesen voltam a kislányommal, és amikor lejárt a Gyes, akkor levizsgáztam kertészetből. Csakhogy olyan környéken lakom, ahol nincs sok munkalehetőség. Böngészni kezdtem az interneten, és ott találtam egy hirdetést. A Viapan Dologidő hirdette, hogy munkalehetőség van a szigetvári konzervgyárban. Fel is hívtam őket, sikerrel. El kellett mennem orvosi vizsgálatra és tüdőszűrőre, és pár napon belül hívtak is dolgozni. Én elégedett vagyok, a dologidősök odafigyelnek és mindent megoldanak. Egy 12 órás műszak után a kapuban jégkrémmel vártak minket. Hálásak voltak nekünk, hogy a nagy melegben, 12 órás műszakban dolgoztunk. Ha pedig volt olyan nap, hogy csak 8 órás műszakban tudtunk dolgozni, akkor a kirendeltség minden tagja kocsiba ült, hogy mi időben hazaérjünk. Hát ezért szeretem őket.”

GYES utáni munkakeresés: kitartónak kell lenni

Persze, van, amikor nem ennyire könnyű megtalálni a megfelelő munkát. Ha Te még keresgélsz, adjon erőt ez a történet. A szigetvári csapatunk nagyon örül a dicséretnek, és Ibolyának meg az összes kollégájának sok sikert és jó egészséget kíván.  

15

Küldj egy tapsot ha tetszett

15