Vissza

Termék összeszerelés Kárpátaljaik részére

Munkavégzés helye

Bács-Kiskun Magyarország

Fizikai munka, Termelés

Minimum végzettség
8 általános
Elvárt tapasztalat
Pályakezdő
Szerződés
Teljes munkaidő


A Schneider Electric Zrt. Kunszentmiklóson található cég. A főtevékenységük elektromos termékek gyártása: Elektromos autó töltők, megszakítók , elosztók, motorindítók és egyebek. Ezeknek az összeszerelése a feladat az összeszerelés nagy fizikai erőt nem igényel az egyes alkatrészek 8-10 kilósak maximum melyik csak pár másodperc erejéig kell adott szituációban megemelni. Csomagoló pozíció is van a kész termékek becsomagolása a feladat. Festőket is keresünk, itt pedig a termékek festékszóróval való lefújása a feladat.

Munkarend: 2 műszak 6-14:00, 14:00-22:00 (hétvégi munkavégzés maximum szombaton délelőtti műszakban).

Céghez vezető út: háztól házig : 50-60 perc külön busszal viszik őket. Nagyjából 45-50 km. A busz a szálláson veszi fel az embereket és oda is viszi vissza.

Szünet: van egy hosszabb 20 perces szünet és két rövidebb 5 perces.

Életkor: szakképzetség esetén ( pl: elektronikai végzettség) 60 éves még belefér, szakképzettség híján max 50-55 éves korig.

Bérezés: megegyezés alapú, nagy általánosságban havi nettó 250.000Ft-290.000Ft-ig, ez úgy alakul, hogy alapbér+ Cafeteria és ez még kiegészül egy évvégi bónusszal mely az éves bruttó bér 5-7%-a szokott lenni.

Kapcsolattartó

Gáncsos János

Mail Call

+380993452452

gancsos.janos@viapangroup.com

Itt jelentkezz erre az állásra

 

Nincs még önéletrajzod? Segítünk!