Vissza

Projektvezető munkatárs

Munkavégzés helye

Szekszárd Tolna Magyarország

Humánerőforrás/tanácsadás, Projekt menedzsment

Minimum végzettség
Középiskola
Elvárt tapasztalat
Pályakezdő
Szerződés
Teljes munkaidő

Találd meg új Projektvezető munkatárs állásodat Tolna megyében!

Projekt koordinátor kollégánkat keressük Szekszárdra, diákmunka területre!


Bővítjük saját csapatunkat!


Egy fiatal és lendületes kollégát keresünk a szekszárdi Meló-Diák irodába. A Meló-Diák Dél Iskolaszövetkezet a Viapan Group diákmunka üzletágának képviselője. Cégünk az ország kiemelkedő HR szolgáltatója, számos kirendeltséggel és több mint 180 kollégával. Ha érdekel a HR és a projekt menedzsment, akkor nálunk jó alapokat szerezhetsz, hiszen naponta több ezer munkavállaló dolgozik rajtunk keresztül partnereinknél.


Mi is lenne pontosan a feladat?


A projektjeink száma jelentős mértékben megnövekedett az utóbbi időben, így a teendők túlnőnek a meglévő munkatársaink kapacitásán.Leendő kollégánk feladata lenne az új és már meglévő projektek egy kézben tartása. Többek között ő felel a folyamatos kapcsolattartásért a partnerekkel és a diákokkal, valamint a napi beosztások szervezéséért is. Ezeken felül pedig lássa át a mindennapi adminisztratív feladatokat és végezze is azokat kellő precizitással.

Mik az elvárásaink?


Szeretnénk, ha új kollégánk nem lógna ki a brigádból, és akárcsak a többiek, lépést tudna tartani a záporozó és kihívást jelentő feladatokkal. Aki szereti a pörgést, és nem ragaszkodik a “8-4-ig melóhoz”. A betanulási időszakot követően nagyfokú önállóságot várunk el, fontos, hogy átlásd a szituációkat és hamar jó döntéseket tudj hozni. Mivel a munka során viszonylag többet kell utazni, így a jogosítványodra mindenképpen szükség lesz.

Kit keresünk?

Leginkább olyan elvárásaink vannak, amik nem a munkatapasztalathoz és a végzettséghez kötöttek. Mindenképp legyél proaktív, elhivatott, pozitív legyen a hozzáállásod és találd meg a közös hangot a diákokkal. Legyen magabiztos számítógépes ismereted, ne okozzon problémát sem az excel, sem a word kezelése.


A pozíció betöltéséhez a következőkre lesz szükséged:


  • Előny: saját autó
  • Előny: hallgatói jogviszony


Amennyiben álláshirdetésünk felkeltette az érdeklődését, jelentkezzen a hirdetésnél címen, fényképes önéletrajzzal. Kérdés esetén hívja a 06-20/483 9824-es telefonszámot, vagy személyesen is érdeklődhet a Szekszárd, Arany János u. 17-21. szám alatti irodánkban. (A Találka térnél)

Kapcsolattartó

Kovács Andor

Mail Call

Itt jelentkezz erre az állásra

 

Nincs még önéletrajzod? Segítünk!